wimper extensions

 

Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions één voor één op en tussen de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimper extensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, gemakkelijk aan te brengen en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers, maximaal 6 weken. Aangezien elk mens van nature regelmatig een aantal wimpers verliest, moeten er na een week of drie een aantal wimperextensions worden bijgeplaatst.

Wimper extensions 2d, 3d, 4d etc.

 

Zoals er bij de One by One maar één extension op je eigen wimper geplaatst wordt, wordt er bij de 3D-techniek meerdere extensions op één eigen wimper geplaatst. Er worden ultra dunne zijde wimpers gebruikt en hiervan worden er drie per eigen wimper bevestigd. Je krijgt een 3D effect door de extra volume die gecreëerd wordt. Het resultaat is alsnog heel natuurlijk, omdat er heel dunne wimpertjes gebruikt worden. Deze techniek geeft een vollere oogopslag dan bij

de One by One techniek en de 3D wimperextensions  zijn perfect als

je van jezelf niet zo veel wimperhaartjes hebt.

lash volume lift

De Lash Volume Lift, lift de wimpers vanaf de haarwortel door middel van een siliconen pad. De wimpers worden hiermee beter gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling. Er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke wimperkrultangen, klemmen of rollers die wel gebruikt worden bij de traditionele wimperpermanent. Bij deze methode kan maar een gedeelte van de wimper behandeld worden. De voeding die aan het eind van de behandeling wordt aangebracht komt daarom niet goed bij de haarwortel. Hierdoor krijgen de wimpers niet genoeg voeding en kunnen ze broos worden en breken ze sneller af.