permanente make-up

Elk moment van de dag er verzorgd uitzien? PMU maakt dit mogelijk!

’s Morgensvroeg of na een bezoek aan het zwembad hoeft u zich nooit meer ongerust te maken over uw make-up. Met PMU straalt uw gezicht altijd!

Permanente make-up is make-up wat semi permanent is, dit betekend dat het niet voor eeuwig is maar voor een bepaalde tijd aanwezig. 

 

PMU is geschikt voor mensen die:

  • Geen of weinig wenkbrauwen hebben
  • Moeite of geen tijd hebben zich op te maken
  • Geen haar meer hebben (bijv. door ziekte)
  • Contactlenzen of een bril dragen
  • Veel aan sport doen
  • Allergisch zijn voor normale make-up

 

Hoe werkt het?

Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee worden correcties en/of verfraaiingen aangebracht aan lippen, ogen en wenkbrauwen. Onze manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit. Daarnaast is Touch by imke in het bezit van een geldige GGD-vergunning.

Permanente make-up blijft 1 tot 3 jaar mooi (afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd) en zal vervolgens langzaam vervagen. Wanneer de gewenste kwaliteit dusdanig is afgenomen, kunt u het weer bij laten werken. Meestal zijn twee of drie behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

*De nabehandelingen zijn bij de prijs inbegrepen.

 

 

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauw wordt met PMU volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en daardoor bijna geen wenkbrauwen meer? PMU maakt uw gezicht weer compleet!

 

Eye-liner

Permanente eyeliner geven uw sprekende ogen op ieder uur van de dag. Uitermate geschikt voor mensen die geen oogpotlood of gewone eye-liner kunnen verdragen.

Heeft u vragen over permanente make-up? Neem dan contact met mij op! Ik kan uw vragen beantwoorden, adviezen geven en hopelijk helpen bij uw keuze.

Wilt u meer informatie kom dan naar de salon of plan een vrijblijvende intake bij ons. 

 

Intake

Bij de eerste afspraak bespreken we de wensen en bekijken we de natuurlijke wenkbrauw (intake), dit is gratis en vrijblijvend. We maken dan samen met jou een nieuwe afspraak voor de behandelingen. We beginnen met het tekenen van de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot je helemaal tevreden bent. We bespreken vervolgens de kleur pigmenten. De hele behandeling duurt gemiddeld 2 uur. De rode kleur van de huid die daarna ontstaat verdwijnt binnen 24 uur. We adviseren …… nabehandeling. De pigmenten die we gebruiken zijn veelvuldige getest en voldoen aan de onze allerhoogste eisen. We voeren al onze werkzaamheden hygiënisch uit en volgen de regels van de GGD. Dit geldt ook voor de eyeliners.