bindweefsel behandeling

Bij Touch by Imke wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Touch by Imke is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huid verbeterend, maar het is ook een zeer aangename uiterst verstevigende en ontspannen massage!


bio peeling

Met Chemische Peelings denk je al snel aan "foute zuren" die slecht zijn voor je huid. De Peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid MOOIER te maken. Ze zijn er in 11 soorten, van lichte fruitzuurpeeling tot prachtige een anti-ageing blend. Onze specialisten zullen samen met u de wensen over je huid matchen bij de mogelijkheden met de juiste sterkte peelings. Met onze nieuwste generatie peelings voor een mooie huid heb je een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties.


hydra fusion

De Hydra Fusion pro is een prachtig apparaat waarmee dermabrasie en water samenkomen.

Door water op de huid te sprayen wordt de opperhuid verweekt en laat het vuil beter los. Door het vacuüm worden de dode huidcellen en het vuil meteen weer opgezogen in een ander reservoir waardoor uw huid alleen in contact staat met het schone water. Afhankelijk van uw huidtype en wensen kunnen we de huid daarna nog een dermabrasie behandeling geven. Dit betekent dat de huid nog wat verder wordt verdunt. Hierdoor neemt de huid de werkstoffen beter op. En creëer je een prachtige egale, verstrakte en verfriste huid. Ook kunnen we de huid daarna nog behandelen met de RF (Radio Frequente energie)  

Door de warmte wordt de collageenaanmaak en de cel-aanmaak verbetert. U krijgt uiteindelijke fijnere poriën en uw huid neemt de werkstoffen van uw dagelijkse crèmes beter op. 

  • Vermindering rimpels 
  • vermindering pigmentvlekken en ouderdomsvlekken 
  • hydratatie en een fijnere huidstructuur 
  • verbetering van acné en littekens  

Meso en dermal fillers

Voor een jongere uitstraling, minder rimpels en een betere huidconditie

in een oogwenk kiest u voor softderm biorevitalisatie.

Om uw huid binnen 10 dagen serieus te laten revitaliseren dienen we een Skintech Skinbooster cocktail van 72 actieve werkstoffen toe die de huid -blijkbaar- tekort komt waardoor veroudering (te) zichtbaar werd.

Omdat het (dmv een veilige en op vaste diepte ingestelde meso therapie device) oppervlakkig wordt ingebracht komen de werkstoffen terecht in de huid, daar waar de huid de stoffen voor bijna 100 % op kan nemen. Dit in tegenstelling tot serums en dagcremes die vaak maar voor 1 - 40 % worden opgenomen.

Door directe verwerking in de nog op te bouwen cellen verbetert het % collageen aanzienlijk, wordt het vocht beter vastgehouden en krijgt de huid een vitaler(de meesten zeggen JONGER) aanzien. Vermoeidheidslijnen,

te diepe rimpels, huidverslapping en andere klachten kunnen op deze manier duidelijk worden verminderd en in veel gevallen worden weg genomen.

U blijft echter wel uw NATUURLIJKE uitstraling behouden.

Voor lichte huidveroudering is het ideaal om 1 a 2 behandelingen te doen met een interval van 10 - 14 dagen, vaak in combinatie met een ondersteunende dagelijkse verzorging voor een nog beter resultaat. Zijn de klachten wat groter of is de veroudering wat verder gegaan dan kan een kuur van 2-6 behandelingen bij aanvang nodig zijn. ONDERHOUDEN van het resultaat betekent meestal een enkele herhaling per 3-6 maanden.

Wat in 20-50 jaar is ontstaan krijg je vaak niet in 1 keer weg. In een kuurverband van 1-4 behandelingen is de gemiddelde prijs ca 125-175 euro per behandeling (excl. dagverzorging). De behandelaar zal altijd vooral een exacte opgave doen van de prijs per behandeling en op basis van uw wensen wordt het meest haalbare resultaat besproken.

 

KAN IK ZELF KIEZEN?

JA, in overleg wordt bepaald of u alleen de oogzone (EYE FIT), de conditie van de middenzone (SKIN FIT) of een contourverbeterend resultaat wilt (CONTOUR FIT) om verslapping te verminderen. In overleg kan ook voor een combinatie worden gekozen van 1 of meer zones/behandelingen.