BehandelingenKlassieke schoonheidsbehandelingen

 • Epileren 
 • Ontharen bovenlip 
 • Ontharen kin
 • Verven wenkbrauwen
 • Verven wimpers 

Zie mogelijkheden prijslijst.Massages

Jezelf regelmatig en vooral op tijd laten masseren voorkomt een hoop klachten. Het houdt je spieren los en je doorbloeding optimaal,

waardoor je beter in je vel zit. Gun jezelf een massage!

 

De voordelen van een massage: 

 • Geeft meer energie en verbetert de flexibiliteit door vermindering van spierspanning en verkrampte spieren
 • Stimuleert een betere doorbloeding, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd
 • Verbetert de stofwisseling, waardoor het weefsel en de organen beter gaan functioneren
 • Versterkt het afweersysteem, omdat een snelle afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen via de lymfe- en de bloedvaten wordt gestimuleerd
 • Verlaagt de bloeddruk en verbetert de slaap. Het masseren van het lichaam zal een toestand van rust en kalmte veroorzaken, waardoor ook je hart rustiger kan worden. In het algemeen worden zowel lichaam als geest relaxter na nauwelijks enkele minuten massage. Je doet geen inspanning, dus zal je hart ook minder bloed moeten rondpompen.
 • Vermindert depressieve gevoelens en stemmingswisselingen, doordat er minder cortisol (stresshormoon) wordt aangemaakt en de productie van oxytocine en serotonine (gelukshormoon) wordt gestimuleerd. Het masseren van de rug, de nek, het gezicht, en de benen zorgt ervoor dat alle onderdelen van het lichaam gaan ontspannen. Hierdoor gaat je lichaam terechtkomen in een toestand van totale ontspanning, die kan uitmonden in een heerlijk relaxmoment. Sommige mensen bevinden zich op het eind van hun massage dan ook in een vredige, relaxte toestand die haast in de buurt komt van slaap. Bovendien kan een goede gezichtsmassage hoofdpijn wegnemen.
 • Verbetert het lichaamsbewustzijn en de energie gaat beter stromen, waardoor je beter in je vel zit en je eerder merkt als je over je grenzen gaat.
 • Het mentale en het fysieke zijn bij een mens heel vaak met elkaar verbonden. Als je pijn hebt of moe bent, dan gaat je humeur daaronder lijden. Voel je je goed in je vel, dan verbetert ook je humeur. Om die reden kunnen de positieve eigenschappen van een massage, de ontspanning en de lichamelijke recuperatie, zorgen voor een beter humeur. Stress en nervositeit nemen af en een regelmatige massagebeurt kan zelfs de kans op neerslachtigheid en depressie verminderen.

 Make-up

Bent u opzoek naar een mooie dag Make-up, avond Make-up of gaat u trouwen en wilt u een bruidsmake-up, dat kan! 

Wij werken met het fantastische merk Mineralogie. De producten zijn volledig mineraal en werken zelfs verzorgend en herstellend op de huid. Wilt u hier meer informatie over of wilt u de producten even ervaren, kom dan gerust naar ons toe! 

 

Steeds meer allergie nonstaan door ongewenste stoffen in make-up, zoals talk, conserveermiddelen, siliconen, parabenen, parfums en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren ze het juist.

Mineralogie is vrij van al deze stoffen en meer, waardoor zelfs de meest gevoelige huid me acne rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen.

 

Een glamorous uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terug vindt in het ecofriendly beleid. De omverpakkingen zijn bedrukt met soja-inkt en van gerecycled papier, afkomstig van duurzame boomboederijen. De meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recyclebare materialen, waarvan een aantal 100% biologische afbreekbaar. Plantenextracten en natuurlijke oliën voeden de huid en zinkoxide en titanium oxide beschermen haar optimaal.  

 

Mineralen versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijk effect. De foundations geven je een prachtige egale uitstraling, zonder dat het de huid verstopt en je voelt het ook helemaal niet zitten. Naast het uitgebreide vaste assortiment lanceert mineralogie twee keer per jaar een trendcollectie. Deze seizoenscollectie bevat intense, opvallende of juist naturelle tinten voor ogen en lippen, afgestemd op de laatste modetrends.